Om företaget Bokning Kurs/Föreläsning Gästfotografer Shop Fotouppdrag GDPR

Fotografera din drömbild

"Från auto till M-läge steg 1"

Den populäraste av våra kurser - mycket uppskattad av alla våra kunder!

Här erbjuder vi dig en kurs i "grundfotografering"- dvs för dig som vill komma från grunden. Spelar ingen roll om du aldrig fotograferat eller om du kanske fotat en hel del, men bara i autoläget. Kursen är tänkt att ge dig kunskap om hur din kamera fungerar eller fungera som en vägledning till dig som ska köpa en kamera.

Vi kommer oxå göra allt för att du efter kursen ska kunna ta en drömbild på det du gillar mest - det kanske är din hund eller så vill du fota barnen, familjen, katten, fåglar eller naturen istället!

Ni behöver inga förkunskaper men dock en systemkamera (eller en nyare kompaktkamera) och kläder efter väder eftersom kursen både innehåller teori och praktik!

Vi går igenom inställningarna på kameran - vi pratar ISO, slutare, bländare, vi upptäcker de manuella lägen som finns istället för auto. Ni får reda på tips & trix som hjälper till för att de bästa förutsättningarna för dina kort ska uppstå. Så vill du äntligen gå vidare från "autoläget" på din kamera är kursen för det här! Lånekamera finns om någon vill gå kursen inför ett stundande kameraköp - efter denna kurs kommer ni veta mer om VAD det är ni söker för kamera!

Mer information vid anmälan.

Datum/tid: xxx 10.00-16.00 Plats: Skövde el valfri ort vid privat gruppbokning. Kostnad: 795kr inkl kaffe/smörgås och teoretiskt häfte

Skicka din anmälan till info@ulrikasphoto.se Uppge namn, adress, telefonnummer, mailadress och vilken kurs det gäller.

Några av våra andra kurser:

Forest
Från auto till M-läge steg 2
Northern Lights
Lightroomspecialen
Mountains
Actionspecialen