Om företaget Bokning Kurs/Föreläsning Gästfotografer Shop Fotouppdrag GDPR

Lightroomspecialen

Lightroom - världens mest använda redigeringsverktyg som används av allt från nybörjare till professionella fotografer!

Denna kurs är för er som känner att ni behöver ordning och reda på alla fantastiska bilder ni tar! LR är ett mycket effektivt sorteringsprogram för dina bilder.

Den är också till för er som känner att ni kanske vill göra era bilder ännu bättre, inte förändra dom, men kanske med hjälp av redigeringsverktygen förbättra lite. Vi går igenom varför ni ska fotografera i RAW format framför JPEG, vi fortsätter med hela arbetsflödet i Lightroom, från hur du importerar dina bilder till detta bildredigeringsprogram, redigeringen tills vi har en färdig bild redo för export, om ni tex vill publicera dom på FB eller göra en förstoring. Vi redigerar bilderna tillsammans så du känner att du följer med och förstår hela flödet och förstår vad som händer.

Efter kursen behöver ni inte förstå allt vad Lightroom innehåller – men ni kommer lärt er att det är ett enkelt och smart redigeringsprogram och vi kommer under dagen lära oss om både skärpa, brusreducering, sv/vi konvertering, mättnad, lyster och mycket mer.

Denna kurs kan ni gå utan att ha gått "Från auto till M-läge steg 2". Kursen passar alla som vill sortera, strukturera bilder och desutom kanske vill börja fotografera i RAW format och lära sig redigera sina bilder.

Plats: Skövde. El vid privat gruppbokning, valfri stad. Datum/tid: 13.00-18.00 Kostnad: 650kr inkl teoretiskt häfte.

Skicka din anmälan till info@ulrikasphoto.se. Uppge namn, adress, telefonnummer, mailadress och vilken kurs det gäller.

Varmt välkomna! Ulrika Claeson Månsson

Några av våra andra kurser:

Mountains
Actionspecialen
Northern Lights
Workshop, eget studioljus
Northern Lights
Porträtt fotografering